Bed & Breakfast 't Doktershuuske
   Heerlijke plek midden in de Hof van Twente!

Welkom op onze website

 NIEUWS I.V.M. het Corona-virus 16 maart 2020:

Door de ontstane situatie in Nederland omtrent het Corona-virus hebben wij uit voorzorg gemeend alle boekingen tot 6 april a.s. te cancelen. We houden ons hiermee aan het advies vanuit het RIVM waarin wordt aangedrongen geen sociaal contact meer te zoeken. Daarnaast is de beslissing genomen naar aanleiding van het feit dat nu alle horeca per direct gesloten is.

We vinden het erg jammer, maar ook wij willen graag ons steentje bijdragen om hier met z’n allen weer zo snel mogelijk goed en vitaal uit deze situatie te komen. We spreken onze waardering uit naar alle hulpverleners, verzorgers en artsen die keihard moeten werken in deze periode. 

Hopelijk tot ergens na 6 april a.s.

 Met vriendelijke groet

Wilma & Erik

B&B ‘t Doktershuuske


Overige info:

Vanaf augustus 2019 is onze splinternieuwe B&B geopend in een voormalige dokterspraktijk. Gelegen aan de rand van het centrum van Goor en midden in een prachtig gebied met veel bos en kastelen in de gemeente Hof van Twente.  Op 5 minuten loopafstand treft u in Goor een paar heerlijke en gezellige restaurants aan. Vanaf fietsknooppunt 32 vlakbij 't Doktershuuske kunt u alle kanten op. Richting Diepenheim treft u prachtige kastelen, daarnaast richting Markelo schitterende natuurgebieden van Herikerberg, Friezenberg tot aan de Borkeld. Maar ook Delden is meer dan de moeite waard met haar Zoutmuseum en kasteel Twickel met haar prachtige historie. 

Voor heerlijk winkelen zijn Rijssen, Deventer, Hengelo en Enschede de dichtstbijzijnde steden.
Begin januari jl. ontvingen  we van Booking.com de  "Traveller review award 2020" met een 9,9!

Op 27 augustus 2019 verscheen een mooi artikel over ons verbouwde dokterspraktijk in TC Tubantia:



Het actuele weer in de Hof van Twente: